Kirish Ro'yxatdan o'tish
04/12 00:30 Arsenal 2-0 Brentford
04/12 00:30 Brayton 3-4 Aston Villa
04/12 00:30 Byornli 0-1 Kristal Pelas
04/12 00:30 Vulverhempton 0-1 Nottingem Forest
04/12 01:15 Lids 3-1 Chelsi
04/12 01:15 Liverpul 1-1 Sanderlend
05/12 01:00 Man. Yunayted 1-1 Vest Xem
06/12 01:00 Real Ovyedo - Malyorka
06/12 17:30 Aston Villa - Arsenal
06/12 18:00 Vilyarreal - Xetafe
06/12 19:00 Sassuolo - Fiorentina
06/12 20:00 Everton - Nottingem Forest
06/12 20:00 Manchester Siti - Sanderlend
06/12 20:00 Nyukasl - Byornli
06/12 20:00 Tottenhem - Brentford
06/12 20:00 Bornmut - Chelsi
06/12 20:15 Alaves - Real Sosyedad
06/12 22:00 Inter - Komo
06/12 22:30 Lids - Liverpul
06/12 22:30 Betis - Barselona

Emeri Reshford va Asensioning debyuti haqida fikr bildirdi

Emeri Reshford va Asensioning debyuti haqida fikr bildirdi

Baho:
+ | -

"Aston Villa" bosh murabbiyi Unai Emeri Angliya kubogi 1/16 finalidan o‘rin olgan Londonning "Tottenxem" klubiga qarshi o‘yinda jamoaning yangi a’zolari Markus Reshford va Marko Asensio maydonga tushganidan keyin o‘z fikrlarini bildirib o‘tdi.

Eslatib o‘tamiz, birmingemliklar 2:1 hisobida g‘alaba qozonib, 1/8 finalga yo‘l olishgandi.

"Asensio va Reshford bilan so‘nggi 30 daqiqada o‘ynaganimiz juda yaxshi bo‘ldi, chunki biz yana ijod qilishimiz va jamoamizni qurishimiz, bugungi kabi natijalarga erishib, imkon qadar tezroq oldinga siljishimiz kerak," - deya ispaniyalik mutaxassisning so‘zlarini keltiradi "Aston Villa" matbuot xizmati.

Kiritildi: 04:35, 10.02.2025.
O'qildi: 1903 marta.
Fikrlar: 0 ta.

Eng ko'p o'qilgan yangiliklar


Asosiy saxifa
© STADION.UZ
Guvohnoma №0917. Berilgan sanasi: 02.12.2013. Muassis: «OSIYO KABEL» MCHJ. Bosh muharrir: Bo‘ronov Olimxo‘ja Azimxo‘ja o‘g‘li. Tahririyat manzili: 100057, Toshkent shahri, Usta Shirin 125. E-mail: admin@stadion.uz
Barcha huquqlar himoyalangan. Sayt materiallaridan to‘liq yoki qisman foydalanilganda veb-sayt manzili ko‘rsatilishi shart.
Blogdagi materiallar uchun blog egasi, xabarlar ostidagi fikrlar uchun foydalanuvchining o‘zi javobgar.